Crisalix

Crisalix

Beschrijving

Crisalix | 3D-simulator voor borst plastische chirurgie en gezicht. Bent u onzeker over het verschil tussen 300 en 400 cc.? Wilt u een natuurlijk resultaat? Wilt u er uitzien als een bepaalde bekendheid? Ontdek u nieuwe ik tijdens een gratis 3D consult door in onze directory te zoeken naar een chirurg of gebruik de App van ons leidende 3D plastische chirurgie applicatie om zelf te simuleren.

Meer informatie

Bij Kliniek Amstelveen kunt u gebruik maken van onze speciale Crisalix software. Hiermee kunnen we een voorbeeld nabootsen van uw borstvergroting. Kies dus uw eigen cupmaat en kijk van te voren wat u het beste staat. Bij Kliniek Amstelveen denken we met u mee!

Welkom in een nieuw tijdperk voor plastische chirurgie consultaties.

[cookie height=”100%” width=”200px”][/cookie]

Crisalix is een spin-off van twee van‘s werelds meest gerenommeerde universitaire onderzoeksinstellingen. Met meer dan vijf jaar van toegewijde ontwikkeling in samenwerking met honderden chirurgen begrijpt Crisalix de patiënten en levert anatomisch nauwkeurige 3D-beelden zodat u het beste idee hebt van hoe u eruit zal gaan zien.

Toonaangevende plastische chirurgen uit meer dan 70 landen vertrouwen op Crisalix om de consulta-tie ervaring te perfectioneren.

98% zou Crisalix aan hun vrienden aanbevelen:

Crisalix heeft binnen de wereld van de plastische chirurgie de leidende positie voor wat betreft 3D imaging oplossingen. Er word een doorlopende studie uitgevoerd met de patiënten na consultatie en na de ingreep om patiënt-tevredenheid te meten.